تحقیق انواع سموم آفت کش ها

تحقیق انواع سموم آفت کش ها تحقیق انواع سموم آفت کش ها

دسته : -علوم انسانی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 54 KB

تعداد صفحات : 44

بازدیدها : 168

برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق

مبلغ : 2000 تومان

خرید این فایل

تحقیق انواع سموم آفت کش ها

تحقیق سموم آفت کش

TDE (DDD)
 با نام تجارتی روتان یا تتراکلرواتان است.
از مهمترین آنالوگهای د.د.ت است که در گذشته برای کنترل انواع مختلفی از آفات مورد استفاده قرار گرفته است. این سم از احیاء د.د.ت بدست می‌اید. د.د.د برای مهره‌داران کم خطر بوده و سمیت آن حدود 0.2 تا 0.1 د.د.ت می‌باشد. برای موش صحرائی میلی‌گرم بر کیلوگرم 3400=LD50می‌باشد. در حالیکه LD50د.د.ت برای موش صحرایی از طریق گوارشی برابر 250 میلی‌گرم بر کیلوگرم وزن بدن است. این سم روی غدد فوق کلیوی پستانداران فوق‌العاده اثرات ناگواری دارد.
به طور کلی در سموم کلره هر اندازه تعداد اتمهای کلر کمتر شود و جای آنها را گروههای هیدرواکسی یا متیل بگیرد سمیت آن کاهش می‌یابد.
اتریمفوس Etrimfos
این سم دارای اسامی اکامت، ساتیسفار است.
...
کلردان Chlordane
این سم با نامهای تجارتی کلردان و اوکتاکلر است.
کلردان با فرمول مولکولی: C10H6Cl8، جرم مولکولی 409.83 دلتن، در سال 1945 توسط شرکت ولسیکول ساخته و به بازار عرضه شده است. نقطه ذوب آن 100 درجه سانتیگراد و نقطه جوش در 1.3 میلی‌بار 175 درجه سانتیگراد می‌باشد. این ماده دارای دو ایزومر سیس و ترانس است. ایزومر سیس β تقریباً 10 برابر سمی‌تر از ایزومر ترانس α است. این ترکیب شیمیایی مخلوطی از چند ترکیب بوده و تقریباً 60 درصد کلردان را ایزومر سیس تشکیل می‌دهد. فشار بخار آن 10*1.3 میلی‌بار در 25 درجه سانتیگراد است. از طریق پوست نیز جذب می‌شود به دما و محیط قلیایی و پرتوفرابنفش حساسیت زیادی دارد به ایزومر ترانس کلردان در صنعت γ کلردان نیز می‌گویند. 50 درصد کشندگی (LD50) برای موش صحرایی 225 تا 590 میلی‌گرم بر کیلوگرم وزن بدن می‌باشد.
...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید